Loading...

Verhuizen naar uw nieuwe woning

Een verhuis is altijd een beetje chaos. Dat is niet erg. Zolang u maar snel weer geïnstalleerd bent in uw nieuwe stek. En u onderweg geen zere rug hebt opgelopen.

Verhuizingen Meys is een specialist in het controleren van die chaos. We helpen u met inpakken, zijn erg ervaren in het laden en lossen van onze vrachtwagen, verhuizen al uw spullen snel maar voorzichtig en rijden pas weg wanneer we zeker weten dat u geen enkele doos nog via de trap naar boven moet dragen.

Vraag onze expert om een vrijblijvende offerte op maat.

Een professioneel team

Uw verhuisteam telt uiteraard allemaal sterke handen. Maar al onze medewerkers zijn ook vooral voorzichtig met uw spullen. En discreet. En ze volgen uw instructies erg nauwkeurig op. Zo weet u zeker dat uw verhuis vlekkeloos verloopt.

Verhuizen naar uw nieuwe woning of appartement

Ruilt u uw huis om voor een andere huis, een appartement of een service-flat? Dan zorgt Verhuizingen Meys ervoor dat u al tijdens uw verhuis geniet van een uitstekende service.

  • We bespreken vooraf wat u wilt verhuizen, en wat niet.
  • We plaatsen en monteren al uw meubels zodat ze perfect in uw nieuwe flat passen.
  • Wat u niet meeneemt, bezorgen we op de plaatsen die u ervoor kiest: familie, de kringwinkel, het recyclagepark, onze opslagplaats, …
  • We helpen u bij in- en uitpakken, en onze externe klusjesman voert kleine klusjes uit in uw nieuwe flat (ophangen van lusters en kaders, …)

Contact

+32 3 653 22 11

verhuis@meys.be

Lage Kaart 460
2930 Brasschaat

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures

Uitstekend verzekerd

Verhuizingen Meys heeft een aansprakelijkheidsverzekering volgens de algemene voorwaarden van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) die beperkt is tot €125 per m³. Om u zelf nog beter te verzekeren kan u snel en makkelijk een uitgebreide ‘alle risico’-verzekering afsluiten via www.verzekerjeverhuis.be

Contact

+32 3 653 22 11

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures