Loading...

Speciale goederen

Een zetel, een kast en een stapel dozen verhuizen is niet zo moeilijk. Maar niet alle voorwerpen kunnen zomaar met de ladderlift en de vrachtwagen verplaatst worden. Voor die zaken nemen we extra voorzorgen.

Kunst en antiek verhuizen

Kunstvoorwerpen en antieke meubels vereisen extra zorg. Zowel voor het inpakken, het transport als de verzekering vindt u bij ons geschikte oplossingen.

Verhuizingen Meys is de vaste partner van heel wat veilinghuizen (o.a. van Christies) en antiquairs.

Een piano of andere instrumenten verhuizen

Hét gevaarlijkste moment in het leven van een piano, is de dag waarop hij verhuisd moet worden. Dat de snaren nadien weer gestemd moeten worden, is normaal. Maar het meubel zélf moet uiteraard helemaal intact ter plaatse komen.

Verhuizingen Meys ontwikkelde een aparte verhuismethode voor piano’s en andere instrumenten, van demontage tot inpakken en het weer correct monteren op uw nieuwe locatie.

Contact

+32 3 653 22 11

verhuis@meys.be

Lage Kaart 460
2930 Brasschaat

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures

Uitstekend verzekerd

Verhuizingen Meys heeft een aansprakelijkheidsverzekering volgens de algemene voorwaarden van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) die beperkt is tot €125 per m³. Om u zelf nog beter te verzekeren kan u snel en makkelijk een uitgebreide ‘alle risico’-verzekering afsluiten via www.verzekerjeverhuis.be

Contact

+32 3 653 22 11

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures