Loading...

Zorgeloos verhuizen

Uw verhuis begint al bij de aankoop of huur van uw nieuwe woning of kantoor, nog voor de eerste doos ingepakt is. En ze eindigt pas als al uw spullen netjes weggeborgen zijn en u van uw nieuwe stek geniet.

Verhuizingen Meys begeleidt u bij elke stap van dat proces – soms met advies, soms met brute spierkracht, maar altijd op maat.

We komen altijd vooraf uw verhuis gedetailleerd in kaart brengen. Op basis daarvan bespreken we onze taken en maken we een correct budget op.

Zo weet u waar u aan toe bent.

Full service. Of niet?

Waarheen u ook verhuist, we nemen uw verhuis graag helemaal in handen, tot in de kleinste details.

Uiteraard kiest u zelf waarvoor u ons inschakelt, van inpakken, uitpakken tot installeren. Contacteer ons en we maken we voor u een offerte op maat van uw wensen.

Contact

+32 3 653 22 11

verhuis@meys.be

Lage Kaart 460
2930 Brasschaat

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures

Verpakkingsmateriaal

Pakt u zelf in? Dan kan u bij ons terecht voor sterke en speciale dozen, dekenpapier, papier en materiaal voor breekbare spullen, kleefband, dekens etc…

Inpakken

We helpen graag met het inpakken van uw huisraad en meubels. U mag het allemaal aan ons overlaten, of onze hulp alleen inroepen voor de kostbare en breekbare spullen.

Parkeerborden

We vragen alle vergunningen aan, laten borden voor uw deur plaatsen en nemen ze na afloop weer weg. Zo verloopt alles vlot.

Montage en demontage

Sommige meubels haalt u best uit elkaar voor de verhuis. Onze mensen hebben heel veel ervaring met demontage en montage van meubilair en kennen bijna elk systeem. Zo staan uw kast, bed en sofa weer perfect juist in elkaar als u in uw nieuwe huis aankomt.

Laden en lossen

Dit is het échte verhuizen. We halen uw meubels met de ladderlift naar buiten en waken erover dat we onderweg niets beschadigen. Dan rijden we met een perfect geladen vrachtwagen naar uw nieuwe adres, om daar het omgekeerde proces uit te voeren. Tot elk meubel en elke doos precies juist staat.

Uitpakken

Ook uitpakken doen we graag, inclusief het inladen in de juiste kasten en lades.

Installeren

Onze klusjesman komt op uw vraag langs om uw vaatwasser en wasmachine aan te sluiten en uw televisie met de juiste kabel te verbinden. We hangen zelfs kaders, spiegels en verlichting op als u dat wenst.

Poetsen

We maken uw oude huis schoon nadat alle meubels weg zijn. En uiteraard is uw nieuwe huis ook van top tot teen gepoetst voor we arriveren met uw spullen.

Stockeren

Heeft u meubels of documenten die u een tijdje niet kunt plaatsen? Dan slaan wij ze veilig voor u op.

Uitstekend verzekerd

Verhuizingen Meys heeft een aansprakelijkheidsverzekering volgens de algemene voorwaarden van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) die beperkt is tot €125 per m³. Om u zelf nog beter te verzekeren kan u snel en makkelijk een uitgebreide ‘alle risico’-verzekering afsluiten via www.verzekerjeverhuis.be

Contact

+32 3 653 22 11

Verhuis voorbereiden?

Bekijk onze checklist

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan

Werken bij Meys?

Bekijk onze vacatures